fredag 7 januari 2005

Kan inte sova

Jag kan inte sova, då min sambo ligger brevid mig i dubbelsängen och snarkar.

Besökte skolan i Borås idag och skrev en presentation i Power Point. När vi var klara, hade jag precis missat tåget tillbaka till Göteborg. Så jag fick vackert vänta i datorsalen i två timmar innan nästa chans att åka hem kom. Två vänner plockade upp mig vid stationen i Göteborg och vi började åka ut mot Biskopsgården. Väl vid Backaplan gestikulerar en man i bilen brevid oss åt oss. Jag säger, lite betänksamt "det är något fel på vår bil". När min förare rullar ner rutan ropar mannen att vi har punktering.
Det stämde och vi fick ta och pumpa däcket på en mack i närheten. Tog oss slutligen till vår slutdestination, ett par jag känner i norra Biskopsgården. Där bjöds jag på jättegod spaghetti med köttfärsås och talade lajvplanering i många många timmar.
När jag lämnade lägenheten hade det börjat regna, och jag oroade mig över den fina handgjorda dagbok jag fick i födelsedagspresent som låg i ryggsäcken. Tog spårvagn två hållplatser och kom hem, väldigt trött. Men nu kan jag som sagt inte sova.

Vad vill jag med mitt liv? Plugga klart. Få ett lagom utmanande jobb som betalar bra och köpa bostadsrätt med balkong eller till och med villa med trädgård. Skaffa hund, måla väggar, fundera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar