söndag 24 maj 2009

Borta


Jag vet att jag inte skrivit här på mycket länge. Det har sina förklarliga skäl och det skälet har jag valt att blogga om i en låst blogg, öppen via lösenord istället.
Skälet heter Siri, och hon är min och sambons dotter.
Här mammabloggar jag inte och lägger inte ut bilder på mitt barn heller då bloggen ligger helt öppen. Samtidigt är dottern det intressantaste i mitt liv just nu så då blir det inte så mycket spännande att skriva om. Men förr eller senare kommer jag tillbaka, Ska bara få in vanan att logga in igen så att jag kan skriva.
Har börjat använda iGoogle och Blogger istället och önskar att jag skulle vilja ha ett sätt att importera över denna blogg till blogger. Någon?

Jag har öven hoppat över ett lajv redan i år, Domen över Hjorvald, så det blev ingen Signe Kocka där i år. Många av mina vänner är där just nu och jag hoppas att dom har lika fint väder där som det har varit här idag. Här hemma har jag varit tvungen att använda solskyddskräm och ser själv hur ljusa håren på armarna blivit bara av de timmarna ute i solen. Läpparna klagar dock på mig. Dom gillar inte vare sig UVA eller UVB.

Dock ska jag försöka komma iväg på Tuonelas Port - Thulekampanjen med min magiker och akademiker Sosfena av Yrkij.

Ska hoppa in i duschen, återkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar