tisdag 10 juni 2008

Roll till Hjältesång


Karalis 
"Om Karalis fick som hon ville skulle hon dela blodsband med alla, jag menar ALLA, och hur skulle det se ut? Att välja alla är ju som att välja ingen." - Sagt om Karalis

Min karaktär är född i Björnarnas stam men lever som sagt för tillfället med Örnarna.
Hon sysslar med med att snärja småvilt.
Hon lider av ett ganska märkligt problem, nämligen att det vid tillfällen hänt att hon drabbats av plötlig medvetslöshet och kramper (epelepsi), när schamaner konsulterats har det sagt att det är hennes totem som...sitter lite löst liksom. Men annars är en hon en varm, äventyrlig och trevlig kvinna som ni gärna får tycka mycket om.

Hon är inte sen med att plocka upp vapen för att skydda dem som står henne nära och följer gärna med om någon vill ha sällskap. Hon skapar snabbt och lätt nya djupa relationer till männikorna omkring sig och verkar vara sant omtänksam. Dock kan hon vara något flyktig och har lätt för att bryta upp på egen hand och bege sig till någon av de andra två stammarna.

För 7 år sedan blev Karalis och Krügerin (Morgan) av Örnens stam ihop. Det varade i 2 år. Hon var ju bara 20 när de ingick riten och han var 26. Under den tiden lärde Karalis känna Fridalis väl - hon var en av väktarna . Jag stannade hos Örnarna för att jag var hennes vän och för jag tyckte mycket om de yngre i stammen... när Fridalis ådrog sig dödliga skodor vid en jaktolycka för två år sedan så sa hon när hon låg döende att hon ville att jag skulle ta över och utföra hennes sysslor som väktare under den tid som fanns kvar fram till väktarvalet. Fridalis var typ 31 när hon dog och skulle vara 34 igentligen idag. Jag vill gärna ha relation till de spelare som är mycket yngre än mig (jag är 27) då jag tänker att jag stannat med Örnarna mycket på grund av dem. Relationen jag har tänkt mig är ungefär som en lättpåverkad storasyster även om vi inte är släkt. I övrigt letar jag efter fler personer att ha som ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar