fredag 11 juni 2010

Mylla

Frida kommer över med W och han och BB leker tillsammans medan jag och Frida går igenom vilka lajvkläder hon kan låna till morgondagens lajv för barn. BB är mammig, vill vara i min famn. Vi hittar nästan allt vi behöver.

Vi tar på barnen regnkläder och beger oss ut i trädgården för att återigen rensa ogräs. Barnen leker/bråkar för det mesta glatt om en liten grön plastkratta som Frida tagit med ut till dem. Regnet hänger i luften och det är myggigt. BB hjälper mig rensa, blir efter en stund otålig och lätt ledsen. Jag tar henne i famnen och ger henne bröstet medan jag håller Frida sällskap. Jag sitter i fuktig mylla, där livet spirar med ett barn vid mitt bröst. Det känns bra. Det känns rätt.
Frida rensar kvickrot från en rabatt som ska innehålla smultron. BB somnar tungt i min famn, jag får vifta bort myggen från hennes panna och kinder. Regnet börjar falla. Vi är jordiga och lätt fuktiga. Lägger en sovande BB på liggunderlaget under en skyddande björk och vi samlar ihop trädgårdsredkapen i skottkärran.
Skopar upp BB i Patapum-selen och kör tillbaka skottkärran till förrådet. Ordentliga droppar faller nu, BB snusar mot mitt bröstben och vi två skiljs från Frida och W och genar hem igen genom trädgården.
BB sover så tungt att jag får av henne galonbyxor och fleecejacka i sängen utan att ögonlocken knappt fladdrar.

Som mat vispar jag ihop en omelett som jag fyller med rester, rökt korv, tacoköttfärs, stekt purjolök och burkmajs.

Jag bloggar.

3 kommentarer:

 1. Tjenare, en KIR:are och Arr här.
  Testar ett långskott.
  Behöver komma i kontakt med dig (via mejl) om en sak gällande KIR.
  Har du lust att skicka din mejl?
  MVH
  Oskar aka Ottar
  valkyriearms@hotmail.com

  SvaraRadera