måndag 15 februari 2010

Prolog 20105 Mars kommer jag och min lilla familj att befinna oss på Culturen (1) i Västerås för att jag ska kunna delta i lajvkonventet Prolog 2010(2). Lajv är numera ett allmänt använt namn på Levande Rollspel vilket jag har ägnat en del av min fritid åt ända sedan hösten/vintern 2001.

Prolog 2010 organiseras av Martin Gerhardsson, Miriam Lundqvist och Petter Karlsson genom föreningen Lajvverket. Jag känner först och främst Petter genom olika evenemang vi åkt på, men jag har även haft fördelen att få bekanta mig något med den enormt driftiga Miriam.

Jag har även varit Prologambassadör vilket i stort sett inneburit att jag satt upp några affisher samt eskorterat Petter då han presenterat konventet på Café Talang(3) och för Lajvsällskapet Romatiska sagor(4). Min sambo medföljer på konventet främst som förälder så att jag själv kan vara en aktiv deltagare på de många spännande aktiviteterna som erbjuds.

Jag hoppas detta ska vara ett underbart startskott till ett lajvande 2010, och om inte det så i alla fall en återträff med mina många vänner inom denna excellenta hobby.


 1. http://www.culturen.nu/
 2.  http://lajvkonvent.se/
 3. http://talang.se/
 4. http://lrs.sverok.net/

3 kommentarer:

 1. Exellent!
  Ser fram mot att träffa dig där!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! :-D Så du ska också dit? (duh, uppenbarligen)

  SvaraRadera
 3. Då ses vi där, jag kommer inte att delta själv, men Olle ska hålla ett föredrag, så jag kommer att haka på för att se till att han kommer dit ordentligt och sedan ha lite minisemester i Västerås! :-D

  SvaraRadera