söndag 3 oktober 2010

Mjölkfri varm choklad med Carlshamns visp


Gjorde varm choklad på resternas av Go Greens rismjölk och drygade ut med Oatleys Havremjölk. Mitt omdöme är att rismjölken passar sig mycket bättre för att få en god varm choklad att mysa med nu i höst. Vispade även upp en omgång med Carlshamns Luftig Visp för att få "vispgrädde" men det var en besvikelse. Jag har ätit den förr till paj då den fungerat, men till varm choklad smakade den tyvärr hö. Tjockt, tungt hö. Väldigt mycket känslan av att äta en industriframställd ersättningsprodukt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ovanpå rev jag lite mörk choklad med apelsinsmak.

Nästa gång kör jag återigen på rismjölken och utan några gräddersättningsprodukter.

Mega-Muggen Arley XL har jag köpt på Indiska, men när jag mailade dem och frågade var den kom ifrån ville de inte svara mer specifikt än att den var från Kina och att "Denna leverantör har Indiska haft en långvarig relation med de senaste 10 åren."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar