lördag 29 maj 2010

Fläskkarre


Kvällsmat: Fläskkarre från Lidl för 49 kr kg. Champinjoner och gul lök stek i willys flytande margarin. Klyftpotatisen kokades först i 4 minuter innan den kördes i ugnen på 250 grader i en smord form. Gjorde en skysås av stekfettet från båda stekpannorna och redde den enbart med vetemjöl. Grönsaker: Broccoli, burkmajs, tomat och salladsblad.

Har en stor bit kvar av fläskarren som ligger och marinerar i kylen nu i salt, peppar, rapsolja, soja, ingefära och vitlök. Imorgon blir det en lättare picknick, frågan är om jag kan göra något av köttbiten tills dess. I övriga nyheter är jag mest snuvig.
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Om du har pinnar hemma, skär köttet i någorlunda kuber, trä upp och stek på grillpanna. Enkelt på en pickis och lite extra gott med stekyta på fler sidor.
    Baguette till, kanske en potatissallad om det finns någon som du kan göra själv så den passar för dig.

    SvaraRadera